avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita debitor-societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita debitor-societate recuperari creante

buna ziua, revin pe acest site cu o problema dstul de stringenta pe care o creaza cei de la firma de recuperari es ksi. am o datorie catre orange, veche din anul 2007, undeva prin iunie. atunci cei de la orange au suspendat abonamentul meu si dupa vreo doi ani am inceput sa primesc tot felul de scrisori de la eos. mai nou, am primit o somatie si o avertizare cu executare judecatoreasca, motivand in scris ca in acea perioada, in care eu am semnat contractul, acestea prevedeau dreptul companiei de recuperari sa intre in locuinta debitorului. ce ma sfatuiti sa fac, eu sunt acum plecata din tara, iar corespondenta o ridica o cunostinta. va multumesc. (suma de plata ste de 1.200 de lei, din care numai vreo 600 catre orange)
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 11:35, 14 Martie 2011
daca stiti ca aveti datorie de ce nu o platiti ? a trecut destul timp nu...
daca aveati ceva nelamuriri sau neintelegeri le rezolvati din 2007 la orange...
ei colaboreaza cu firma aia pt recuperarea acestor sume, 600 lei la un telefon in 2007 inseama destul de mult pt ca tarifele erau mai mici fara de inceputurile lor. am vazut cazuri cu ab la dialog din 99...97..
Au dreptul sa ceara executarea silita a dvs ( daca aveti bunuri sau conturi la banci, ori salariu) sau il mai lasa sa creasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit madalina velichi madalina velichi acum cinci ani in urma am facut un abonament la compania orange. am avut doua facturi neplatite dupa care acestia au suspendat definitiv numarul de telefon. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate recuperare datorii Tempo Tempo Am primit de curand de la EOS KSI ROMANIA SRL o instiintare in legatura cu un debit pe care il am la Orange (la fostul Dialog de fapt) din anul 2001. Debitul ... (vezi toată discuția)