avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit

acum cinci ani in urma am facut un abonament la compania orange. am avut doua facturi neplatite dupa care acestia au suspendat definitiv numarul de telefon. contractul era pe numele mamei, care a inceput sa primeasca acasa diverse somatii de la o firma de recuperari EOS KSI. daca datoria initiala era de 550 de lei, penalitatile se pare ca se ridica la peste 600, asa ca intreaga datorie ajunge la 1.200 de lei. ce poate sa pateasca mama in caz de neplata? ce drept au cei de la eos ksi asupra bunurilor noastre acum? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 17:26, 4 Noiembrie 2010
nu faceti nicio plata pana nu stiti exact de cand dateaza aceasta datorie, daca e de mai mult de trei ani, e prescrisa
Sa o de-a in judecata pentru suma datorata, care va rezulta in inchidere de conturi si licitatie publica la obiectele din casa, daca ar fi fost pe o suma mai mare ar fi fost chiar casa.
situatia mai are o fata. mama e plecata din tara de mai multi ani. cum as putea scapa de cei cu recuperarea? nu credeam ca se va ajunge aici pentru o asa suma de bani. sa inteleg ca au drept asupra bunurilor din casa? nu imi amintesc sa fi garantat cu ele in contractul semnat.
Va sugerez sa discutati cu ei si sa rezolvati pe cale amiabila, si nu e nevoie sa garantati cu ceva, e vorba ca, dumneavoastra datorati niste bani care conform contractului trebuie sa-i platiti indiferent daca folositi telefonul sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor-societate recuperari creante madalina velichi madalina velichi buna ziua, revin pe acest site cu o problema dstul de stringenta pe care o creaza cei de la firma de recuperari es ksi. am o datorie catre orange, veche din ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)