avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate Filip1990

Activitate Filip1990

Singura victima cu traumatisme a fost unul din pasagerii de la mine din masina cu o coasta rupta mai exact sotia si a zis clar ca nu vrea nimic cand i-a fost luata declaratia la politie. Cei din masina care am lovit-o nu aveau nimic , sotia domnului a fost la spital si nu a avut nimic , a verificat-o dar dupa o ora i-a dat drumul de la urgente , dar am martori la spital in caz de nevoie sa nu ii platesc daune si acum incearca sa ma bage in tribunal pe cale civila si probabil s-a lasat pagubasa ca nu mai doreste sa comunicam din cauza ca nu are dovezi plauzibile pentru daune morale .
A mai aparut o noutate din cate se pare doamna respectiva acum zice ca are dureri mari dupa o luna de la accident si din ce a spus vrea sa ma atace pe cale civila iar politistului i-a spus ca ii va aduce certificat medico-legal .. nu vreau sa par idiot, dar mai este valabil sa se aduca certificat dupa 30 de zile de la incident ? Eu nu mai inteleg nimic , se pare ca s-a trezit cam tarziu persoana aia si e nemancata dupa bani.

Filip1990 a scris:

Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate si singura victima e sotia, in rest toti am fost ok . Mi s-a facut dosar penal iar ceilalti cu care am avut neplacerea de a avea accident au spus ca nu au pretentii financiare . Aveti idee cat ar dura pana se finalizeaza ancheta ? Noi am fost in concediu in Romania si ceilalti plecau din Romania , e un mare talmes balmes din cauza asta deoarece persoanele respective locuiesc in Ukraina dar sunt cetateni englezi.

Daca a avut ingrijiri medicale mai mici de 90 de zile se claseaza dosarul automat indiferent daca face plangere sau nu.

AlexRSR a scris:

SunnyXxxX a scris:

Țineți legătura cu persoanele vătămate.
Dacă depun plângere pentru vătămare corporală urmeaza un proces penal care duce la condamnarea dumnv și anularea permisului .

Am luat legatura,nu depun plangere ,m-am interesat la poliție printre niste prieteni,si au zis ca scap de urmarire penala dar imi vor retine permisul plus o amenda,cam care este incadrarea atat la permis cat si la amenda aveti idee,si in cat timp se clasează dosarul?

Am inteles. Din ce a spus politistul care a demarat anxheta la fata locului poate dura intre 1 si 3 luni de asta eram curios daca poate a exagerat putin cu timpul in care va fi finalizata ancheta.
Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate si singura victima e sotia, in rest toti am fost ok . Mi s-a facut dosar penal iar ceilalti cu care am avut neplacerea de a avea accident au spus ca nu au pretentii financiare . Aveti idee cat ar dura pana se finalizeaza ancheta ? Noi am fost in concediu in Romania si ceilalti plecau din Romania , e un mare talmes balmes din cauza asta deoarece persoanele respective locuiesc in Ukraina dar sunt cetateni englezi.