avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate ...

Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate si singura victima e sotia, in rest toti am fost ok . Mi s-a facut dosar penal iar ceilalti cu care am avut neplacerea de a avea accident au spus ca nu au pretentii financiare . Aveti idee cat ar dura pana se finalizeaza ancheta ? Noi am fost in concediu in Romania si ceilalti plecau din Romania , e un mare talmes balmes din cauza asta deoarece persoanele respective locuiesc in Ukraina dar sunt cetateni englezi.
Cel mai recent răspuns: Filip1990 , utilizator 19:42, 30 Septembrie 2024
Nu exista un termen fixat legal pentru finalizare ancheta penala.
Am inteles. Din ce a spus politistul care a demarat anxheta la fata locului poate dura intre 1 si 3 luni de asta eram curios daca poate a exagerat putin cu timpul in care va fi finalizata ancheta.
A mai aparut o noutate din cate se pare doamna respectiva acum zice ca are dureri mari dupa o luna de la accident si din ce a spus vrea sa ma atace pe cale civila iar politistului i-a spus ca ii va aduce certificat medico-legal .. nu vreau sa par idiot, dar mai este valabil sa se aduca certificat dupa 30 de zile de la incident ? Eu nu mai inteleg nimic , se pare ca s-a trezit cam tarziu persoana aia si e nemancata dupa bani.

Filip1990 a scris:

Bunaziua. Am avut un accident rutier pentru neacordare de prioritate si singura victima e sotia, in rest toti am fost ok . Mi s-a facut dosar penal iar ceilalti cu care am avut neplacerea de a avea accident au spus ca nu au pretentii financiare . Aveti idee cat ar dura pana se finalizeaza ancheta ? Noi am fost in concediu in Romania si ceilalti plecau din Romania , e un mare talmes balmes din cauza asta deoarece persoanele respective locuiesc in Ukraina dar sunt cetateni englezi.

Certificatul medico-legal poate fi contestat in ancheta/ instanta prin expertiza tehnica dispusa de organul judiciar, la cererea unei parti in dosar.
Din curiozitate, ceilalti din masina, implicati in accidentul rutier, erau pasageri ?!
Singura victima cu traumatisme a fost unul din pasagerii de la mine din masina cu o coasta rupta mai exact sotia si a zis clar ca nu vrea nimic cand i-a fost luata declaratia la politie. Cei din masina care am lovit-o nu aveau nimic , sotia domnului a fost la spital si nu a avut nimic , a verificat-o dar dupa o ora i-a dat drumul de la urgente , dar am martori la spital in caz de nevoie sa nu ii platesc daune si acum incearca sa ma bage in tribunal pe cale civila si probabil s-a lasat pagubasa ca nu mai doreste sa comunicam din cauza ca nu are dovezi plauzibile pentru daune morale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala? silviuteodor1986 silviuteodor1986 Am fost implicat intr-un accident rutier cu victime(victimele nu au avut nimic,insa unul din ei a mers la spital si acolo a spus ca a avut loc accidentul si ca ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cimaxcim cimaxcim pe data de 25-11-2009 am facut un accident prin neacordarea prioritati de dreapta in nmasina mea eram eu cu sotia in cealalta masina erau doua persoane si ele ... (vezi toată discuția)
Permis retinut circiumaru luminita circiumaru luminita buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva ... (vezi toată discuția)