avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate biencutza05

Activitate biencutza05

buna seara,
mai revin cu inca o problema,
sunt la o firma de stat de 11 ani ca si secretara (dar in fisa postul nu am atributiuni de secretara ci de oficiant urban, eu lucrand la oficiul de posta rapida) si nu am avut nici o problema pana in prezent cand directorul operational s-a gandit sa faca modificari in schema unitatii fara a motiva concret de ce, sau a ne comunica in scris noile atributiuni.
am rugat sa nu imi modifice macar programul (avand un copil de 3 ani acasa de care consider ca trebuie sa ma ocup si neavand nici cine sa stea cu el in timpul programului meu, sotul fiind mai mult plecat)
am uitat sa mentionez ca mai am o colega cu aceeasi functie ca si mine si care facea acelasi lucru si pe care a oprit-o in continuare, cu toate ca ni s-a strigat ca nu avem in fisa postului ceea ce facem si ca nu ramane niciuna acolo in birou .
la noul loc de munca nu au vrut nici macar sa faca mici concesii cu programul cu toate ca altor colege le-a aceptat
mi s-a dat de inteles ca faptul ca am facut galagie nu mi se va face zile bune in oficiu
am fost in audienta la directorul general care a zis acelasi lucru " ca nu am in fisa postului ceea ce faceam", dar in acesti 11 ani nu au sesizat
ce masuri pot lua pentru a reveni pe postul acela si la acelasi program?
ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc anticipat

buna seara,
am si eu o problema cu angajatorul si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva
avand in vedere ca am copil in varsta de 3 ani si 7 luni exista cumva o lege prin care pot beneficia de reducerea programului de 8 ore la 6 ore lucrate, dar platite 8
va multumesc anticipat