avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducere timp munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducere timp munca

buna seara,
am si eu o problema cu angajatorul si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva
avand in vedere ca am copil in varsta de 3 ani si 7 luni exista cumva o lege prin care pot beneficia de reducerea programului de 8 ore la 6 ore lucrate, dar platite 8
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 3 Decembrie 2008
Nu exista nicio prevedere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de munca de 6 ore soso35 soso35 Buna ziua. Sotia s-a intors la serviciu din CCC, eu beneficiind de acesta pana cand copilul implineste 2 ani adica inca 11 luni. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Ccmun 2011 art 17 alin 1. beneficiez din start de 6 ore platite ca 8 ore sau trebuie depusa vreo cerere ? georginilitzica georginilitzica In CCMUN este specificat : ART.17. - (1) Salariaţii care renunţă la concediul legal pentru îngrijirea copilului în vârstă de până la doi ani ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru cu 2 ore Licri Licri Buna ziua! Va solicit sprijinul in urmatoarea problema..sunt angajata de 5 ani la actualul loc de munca. In prezent, sunt in concediu de cresterea copilului ... (vezi toată discuția)