avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate Tatalmeu

Activitate Tatalmeu

Răspuns la discuția Pensie alimentara dupa 18 ani
Din cate stiu, la noi in tara, legea nu prevede obligatia de a obtine si diploma de licenta ....Poti termina facultatea si sa te angajezi....sau sa nu faci nimic, iar licenta sa o dai dupa 3-4 - 10 ani.....Intrebare. In toti acesti 3-4 ani sunt obligat la plata pensiei alimentare ? Multumesc.
Ok. Si daca timp de 4 ani dupa terminarea facultătii nu promoveaza examenul de licenta, inseamna ca sunt obligat sa platesc toti acesti 4 ani, pana la implinirea varstei de 26 ani ? Fac precizarea ca fiul meu a terminat facutatea, (cei 4 ani), dar nu si-a luat licenta. Multumesc. ...... Exista un raspuns mai sus dat de catre cineva ........."Dvs pana la varsta de 18 ani sau pana la terminarea unor studii Bac sau studii superioare aveti aceasta obligatie de intretinere. In cazul in care nu ia Bac-ul si nu continua studiile nu mai platiti nimic.
Buna ziua. Va rog, daca se mai poate trimite/obtine raspuns, as avea si eu o intrebare asemanatoare si anume: Daca copilul a terminat facultatea, dar nu s-a inscris la examenul de licenta, (nu si-a luat licenta) mai exista obligata de plata a pensiei alimentare ? Multumesc. O zi buna.