avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate Kheops03

Activitate Kheops03

Sincer daca balconul este facut de peste 10 ani autorizatia de cobstructie si alte acte nu cred ca mai sunt de actualitate. dar daca va adresati presedintelui sau administratorului o sa ramaneti surprins deoarece poate chiar ei ii vor sustine pe cei ce au montat schela pentru a executa acea izolatie.
Va puteti adresa firmei direct daca are sediu sau puteti apela la politia locala sau cea regionala pentru tulburare de posesie si distrugere. Eu asa cred ca este! o zi frumoasa.
buna ziua,
Locuiesc la bloc la parter si mi-am construit un balcon cu autorizatie si tot ce tine de constructia acestuia acum 10 ani. Acum cativa ani administratorul care este si acum la bloc in aceasta functie si presedintele de la acea vreme au trecut cu un fir de alimentare camere supraveghere pe balconul construit de mine fara sa-mi ceara acordul verbal si nici scris. Este corect si legal sa traga fire pe ceea ce eu am construit fara ca eu sa-mi dau acordul?
Daca exista lege in acest sens ma puteti ajuta cu nr acesteia ca sa o pot citi si sa ii spun administratorului ca a gresit cand a tras firelel pe balconul meu fara nici un acord.
Va multumesc