avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amplasare schele pe acoperis fara acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amplasare schele pe acoperis fara acordul proprietarului

Locuiesc la parter unui bloc intr-un apartament cu balcon construit de fostii proprietari. Acum 2 zile echipa de muncitori care izoleaza in exterior apartamentele de la etajele 3 si 4 au amplasat pe acoperisul balconului schele fara sa-mi ceara acordul. Astazi am aflat ca acoperisul balconului nu e suficient de rezistent sa sustina greutatea acestor schele plus greutatea muncitorilor asa ca acoperisul poate ceda in orice moment. La solicitarea mea de a demonta aceasta schela de pe acoperisul balconului (apartamentul este proprietate) echipa de muncitori a refuzat fiind sustinuta de vecinii la a caror apartamente lucreaza. Cui ma pot adresa pentru o sesizare/reclamatie pentru a fi demontata schela si, de asemenea, ce pot face in cazul in care la urmatoarea ploaie am surpriza ca imi ploua in balcon. Mentionez ca in primavara am pus carton bitumat pe acoperis pt ca au fost probleme de felul acesta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:27, 1 August 2010
Dv. aveti autorizatia de constructie a balconului? In configuratia actuala?
Va intreb asta pentru ca toata actiunea Dv, urmatoare ar trebui sa aiba la baza legalitatea constructiei balconului, asa cum este construit.

In cazul in care aveti autorizatia si balconul este construit conform acestei autorizatii va puteti adresa firmei care a montat schelele, punandu-va in pericol integritatea proprietatii si de asemenea va puteti adresa in scris si presedintelui asociatiei Dv. sa va apere interesele vis-a-vis de firma care face acea lucrare.
administratiei blocului trebuie sa va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis balcon parter mare si_monna si_monna buna ziua! eu stau la etajul 1. vecinul de dedesubt si-a construit acum 15ani balconul mai mare decat este prevazut blocul. blocul este prevazut numai la ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui ... noane noane Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui Ceausescu fara acoperis,tot in acea vreme pt.ca -mi ploua in casa am construit un acoperis din ... (vezi toată discuția)
Acoperis sarpanta Edu13 Edu13 Buna ziua. Acum 10 ani sora mea a cumparat un apartament la etajul 4, prevazut cu sarpanta construita de fostul proprietar impreuna cu vecinul de langa. Nu ... (vezi toată discuția)