avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la bloc la parter si mi-am construit un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la bloc la parter si mi-am construit un balcon ...

buna ziua,
Locuiesc la bloc la parter si mi-am construit un balcon cu autorizatie si tot ce tine de constructia acestuia acum 10 ani. Acum cativa ani administratorul care este si acum la bloc in aceasta functie si presedintele de la acea vreme au trecut cu un fir de alimentare camere supraveghere pe balconul construit de mine fara sa-mi ceara acordul verbal si nici scris. Este corect si legal sa traga fire pe ceea ce eu am construit fara ca eu sa-mi dau acordul?
Daca exista lege in acest sens ma puteti ajuta cu nr acesteia ca sa o pot citi si sa ii spun administratorului ca a gresit cand a tras firelel pe balconul meu fara nici un acord.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
Kheops03, utilizator

Alte discuții în legătură

Amplasare schele pe acoperis fara acordul proprietarului june june Locuiesc la parter unui bloc intr-un apartament cu balcon construit de fostii proprietari. Acum 2 zile echipa de muncitori care izoleaza in exterior ... (vezi toată discuția)
Construire balcon la parterul blocului Gheorghe dobre daniel Gheorghe dobre daniel Buna ziua ,locuiesc in bucuresti sector 4 si doresc sa construiesc un balcon la parterul blocului in care locuiesc .Am obtinut certificatul de urbanism .La un ... (vezi toată discuția)
Balcon parter pauleskku pauleskku Cu respect, Forumului, La blocul in care locuiesc, apartamentele de la etaje au balcoane, iar cele de la parter, conform cartii tehnice, nu au balcoane. ... (vezi toată discuția)