avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate ibo3x

Activitate ibo3x

Buna ziua,

Am imprumutat o suma de bani unei cunostinte in Iulie 2022, 45000Euro, din care mi-a inapoiat cate 1000 Euro lunar pana la suma de 8000Euro. Persoana in cauza mi-a mai sarit unele luni, Noiembrie, decembrie, Ianuarie, nu mi-a platit cursiv,

El mi-a promis ca imi va inapoia restul de 37000Euro lunar, fara sa mai sara luni.

Care ar fi procedura unui angajament legal prin care sa se tina de cuvant ca lunar v-a plati cei 1000 Euro fara a mai sarii luni.
Lunar imi trimitea in cont cate 5000Lei ca si restituire imprumut. Dar de ceva vreme nu se mai intampla nimic. Suma a fost imprumutata in Iulie 2022.
Buna ziua,

Am imprumutat o suma de bani unui apropiat in anul 2022, o suma considerabila, 40000 Euro, totul a facut facut prin transfer bancar. Nu am incheiat nici un fel de act la mana, cu obligatiuni sau alte mentiuni.

Cum pot recupera suma? respectivul ma tot minte si ma amana.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Pentru a stabili un cod caen e nevoie sa stim ce anume intermediati - vânzare de produse, forță de munca, servicii, etc.

Buna ziua. Multumesc de raspuns.

Doresc sa intermediez forta de munca.

Intre echipele de reparatii si santierele de lucru din Europa.
Buna ziua,

Doresc sa prestez serviciu de intermediere intre o companiile de constructii / reparatii in domeniu naval si santierele din norvegia / danemarca etc.

Ce coduri CAEN sunt recomandate?
Ce conditii trebuiesc indeplinite?

Mentinez ca nu ma ocup de angajarea personalului.
Buna ziua,

Pentru codurile CAEN 6311 principal si secundare 7810 si 5222.

Este nevoie de autorizare in domeniu ?

Mentionez ca nu plasez forta munca, administrez o platforma, sub forma de baza de date si retrimis informtiile angajatorului.