avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Am imprumutat o suma de bani unei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Am imprumutat o suma de bani unei cunostinte in Iulie ...

Buna ziua,

Am imprumutat o suma de bani unei cunostinte in Iulie 2022, 45000Euro, din care mi-a inapoiat cate 1000 Euro lunar pana la suma de 8000Euro. Persoana in cauza mi-a mai sarit unele luni, Noiembrie, decembrie, Ianuarie, nu mi-a platit cursiv,

El mi-a promis ca imi va inapoia restul de 37000Euro lunar, fara sa mai sara luni.

Care ar fi procedura unui angajament legal prin care sa se tina de cuvant ca lunar v-a plati cei 1000 Euro fara a mai sarii luni.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 17:45, 28 Martie 2025
Continuati discutia unde ati inceput-o si unde vi s-a raspuns deja , nu mai deshideti alte topicuri cu acelasi subiect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am imprumutat o suma de bani unui apropiat in anul ... ibo3x ibo3x Buna ziua, Am imprumutat o suma de bani unui apropiat in anul 2022, o suma considerabila, 40000 Euro, totul a facut facut prin transfer bancar. Nu am ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara contract notarial Luiza G Luiza G Buna ziua, am imprumutat de la o prietena suma de 10000 lei fara a incheia un contract notarial (la detalii transfer a fost scris imprumut). Din pacate nu am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! este legal dacă am primit un email de la administrația ... Nik90 Nik90 Bună seara! Este legal dacă am primit un email de la administrația blocului unde locuiesc că am o restanță de plată în cuantum de 835 de lei, dintre ... (vezi toată discuția)