avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate racovita_diana

Activitate racovita_diana

Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti acte doveditoare se va deduce arestul la domiciliu.
Fără acte exista probleme.

București 2024

Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti acte doveditoare se va deduce arestul la domiciliu.
Fără acte exista probleme.

București 2024

Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) dacă in Romania am mandat de executare a pedepsei cu 3 ani și mă vor extrada în 10 zile? Mi se scade perioada stata pe brățară ?
1) da furt calificat
2) pentru pedeapsa din Romania si a fost pus sub monitorizare datorita faptului ca Nu sunt conditi in Romania
3) procesul se Judeca in Romania dar cei din uk asteapta raspunsul celor in Romania pentru a stii daca l extradeaza
4) da
5) avocat doar in uk
Si as vrea sa stiu daca in cazul amanarii va fi trims in Ro?
Multumesc

trandafir2 a scris:

1 Pe pedeapsa are de executat pentru furt calificat?
2 Pentru ce a fost arestat in 2018 pentru 2 luni (si apoi pus sub monitorizare), tot pentru mandatul din RO sau pentru alta fapta?
3 Procesul privind contestatia la executare ce fapta vizeaza si unde se judeca, in RO sau UK?
4 Procesul privind prescriptia execuarii pedepsei, presupun ca se refera la fapta de furt de cablu.
5 Aveti avocat in RO? Aveti avocat in UK?

1) da furt calificat
2) pentru pedeapsa din Romania si a fost pus sub monitorizare datorita faptului ca Nu sunt conditi in Romania
3) procesul se Judeca in Romania dar cei din uk asteapta raspunsul celor in Romania pentru a stii daca l extradeaza
4) da
5) avocat doar in uk
Si as vrea sa stiu daca in cazul amanarii va fi trims in Ro?
Multumesc

trandafir2 a scris:

1 Pe pedeapsa are de executat pentru furt calificat?
2 Pentru ce a fost arestat in 2018 pentru 2 luni (si apoi pus sub monitorizare), tot pentru mandatul din RO sau pentru alta fapta?
3 Procesul privind contestatia la executare ce fapta vizeaza si unde se judeca, in RO sau UK?
4 Procesul privind prescriptia execuarii pedepsei, presupun ca se refera la fapta de furt de cablu.
5 Aveti avocat in RO? Aveti avocat in UK?

Buna seara!
Sotul meu are o pedeapsa de executat pentru furt calificat ( furt de cablu) in 31.05.2016 a fost emis mandatul de executare a pedepsei, pana sa I se emita acest mandat acesta a venit la mine in Marea britanie, fiind dat in urmarire generala acesta a fost arestat in 2018 Pentru 2 luni , de un an si jumatate are bratara la picior. Avem acum 2 procese unul pentru contestatie la executare si unul de prescriptie a pedepsei. Se poate incadra?
Multumesc
Buna ziua !
In ce cazuri se aplica prescripția de la pedeapsa ? Se poate aplica in cazul in care detinutul nu a executat pedeapsa sau a executat-o in strainatate pe legiile altei tari? (Bratara)
Multumesc