avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) dacă in ...

Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) dacă in Romania am mandat de executare a pedepsei cu 3 ani și mă vor extrada în 10 zile? Mi se scade perioada stata pe brățară ?
Cel mai recent răspuns: racovita_diana , utilizator 15:49, 12 Noiembrie 2024
Daca aveti acte doveditoare se va deduce arestul la domiciliu.
Fără acte exista probleme.

București 2024
Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2024

Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua avocatul i-a deschis soțului meu procesul de “contestație ... racovita_diana racovita_diana Bună ziua Avocatul i-a deschis soțului meu procesul de “contestație la executare “ pentru deducerea arestului la domiciliu în uk. I se deduce prin ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)