avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) dacă in ...

Se deduce arestul la domiciliu în uk (brățară ) dacă in Romania am mandat de executare a pedepsei cu 3 ani și mă vor extrada în 10 zile? Mi se scade perioada stata pe brățară ?
Cel mai recent răspuns: racovita_diana , utilizator 15:49, 12 Noiembrie 2024
Daca aveti acte doveditoare se va deduce arestul la domiciliu.
Fără acte exista probleme.

București 2024
Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2024

Bună ziua ! De unde pot obține aceste acte doveditoare ? Eu am stat în casa de la 22:00 până la 07.00 dimineața . Credeți ca se va deduce ? Mulțumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu Amy77 Amy77 Buna seara Doresc sa aflu daca arestul la domiciliu in uk se va scadea din pedeapsa.Sint monitorizata cu bratara la picior, nu am voie sa parasesc casa intre ... (vezi toată discuția)