avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul meu a fost condamnat ...

Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate demersurile adică.. Când a primit sentința Am anunțat Intepolul prin Avocat .A fost arestat ,apoi eliberat pe cauțiune, acum este arestat cu bratara electronica ,din aprilie 2023.El a refuzat extrădarea. CUrtea se apel a respins cererea de extradare.Am făcut apel acum așteptăm un răspuns. INTREBAREA MEA este: Dacă soțul Meu este monitorizat de la orele 00:00 pana la ora 5 dimineața, în cazul în care va fii extrădat i se va deduce în România din pedeapsa ce a ispasito pe teritoriul Angliei ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:14, 5 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara ! Da, i se va deduce pedeapsa executata in UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata executare LordQ LordQ Buna seara, Am primit in 2018 o condamnare definitiva de 6 ani inchisoare cu executare pentru o fapta comisa in 2009 (acces fara drept la un sistem ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua in cazul unei persoane care are o pedeapsă de 1 an ... MCMcalin MCMcalin Bună ziua In cazul unei persoane care are o pedeapsă de 1 an și 10 luni cu executare este atestat în Anglia stă 5 săptămâni în închisoare apoi este ... (vezi toată discuția)