avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua Avocatul i-a deschis soțului meu procesul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua Avocatul i-a deschis soțului meu procesul de “contestație ...

Bună ziua
Avocatul i-a deschis soțului meu procesul de “contestație la executare “ pentru deducerea arestului la domiciliu în uk.
I se deduce prin acest proces sau trebuie sa facem alt proces ? ( cu un avocat nou) soțul meu este foarte îngrijorat de faptul ca privarea de libertate 22:00-07:00 nu i se deduce din pedeapsa care o are . Acesta a fost pus pe brățară în uk până sa fie extrădat în România
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2025
racovita_diana, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:18, 7 Ianuarie 2025
I se deduce prin acest proces sau trebuie sa facem alt proces ?

Daca noi nu stim dosarul si daca nu stim despre ce este vorba, de unde sa stim ce si cum i se deduce?
Sa intelegem ca vrea sa i se deduca o retinere de 9 ore dintr-o eventuala pedeapsa? (22:00-07:00) Asta este miza?
Ce mai bine il intrebati pe avocatul dvs. Nici nu este frumos sa va informati pe la spatele lui ca sa zic asa.
Bună ziua
Mă puteți ajută cu o consultație ?
Mulțumesc

trandafir2 a scris:

I se deduce prin acest proces sau trebuie sa facem alt proces ?

Daca noi nu stim dosarul si daca nu stim despre ce este vorba, de unde sa stim ce si cum i se deduce?
Sa intelegem ca vrea sa i se deduca o retinere de 9 ore dintr-o eventuala pedeapsa? (22:00-07:00) Asta este miza?
Ce mai bine il intrebati pe avocatul dvs. Nici nu este frumos sa va informati pe la spatele lui ca sa zic asa.

Bună ziua. Nu sunt inscris la „consultanti” si nu ofer „consultatie”.
Aveti mai jos lista cu cei care ofera „consultatie”. Aveti de unde alege!

www.avocatnet.ro/Consultanti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am și eu o întrebare...soțul meu a fost condamnat ... RatZ3038 RatZ3038 Bună seara ! Am și eu o întrebare...Soțul Meu a fost condamnat la 8 luni de închisoare în România! Noi aflându-ne acum în uk ! Am făcut toate ... (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
condamnare ,extradare si beneficii. tovarashu tovarashu Am cautat tot internetul si este greu sa ma sfatuiasca cineva. Am o condamnare in tara de 2 ani si 6 luni pentru furt calificat(am furat peste dintr-un iaz ... (vezi toată discuția)