Nu mă prea pricep la paginile de internet.
Vă mulțumesc pentru răspuns, mă gândeam daca cumva renunț la concediu de risc și stabilesc de comun acord cu angajatorul, fără alte hârtii, să reducem programul la 8 ore ,acesta să poată să modifice și salariu.
Dacă cumva se întâmplă asta, să fiu informată.
Mulțumesc mult
O să vă mai întreb aici ceva, să nu mai deschid altă întrebare, dacă se poate , vă rog.
Dacă decid de comun acord împreună cu angajatorul să reducem programul la 8 ore, acesta are dreptul de a mi reduce și veniturile ?
Mulțumiri.
Mulțumesc pentru răspuns. Am tot auzit ca muncă de birou nu presupune un risc din punctul de vedere al celor de la ITM și nu acordă certificatul,însă mă gândesc ca programul de 12 ore e un motiv solid,iar angajatorului nu o să îi convină să scurteze programul, cu 2 persoane pe o tură.
Bună seara, se poate obține concediu de risc maternal în cazul în care programul de lucru este de 12 ore?
Lucrez la o recepție, 12 ore șezut, ajung acasă terminată. Sunt gravidă în 5 luni aproape.
Nu ar avea posibilitatea de a mi reduce programul, deoarece nu există personal.
Problema e ca medicina muncii cu care angajatorul are contract, sunt mana in mana și sigur nu ar aviza certificatul de la medic.
Ce soluții există? Nu aș mai vrea sa merg , este solicitant și stresant plus enorm de multe ore.
Mulțumiri.
Bună ziua. Lucrez la actualul job din ianuarie 2023. Sunt însărcinată în aproape 5 luni, iar copilul se va naște în martie.
Nu doresc să mai continui la acest serviciu.
Dacă îmi dau demisia, mai beneficiez de indemnizație și prenatal ?
Mulțumesc.