avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Lucrez la actualul job din ianuarie 2023. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Lucrez la actualul job din ianuarie 2023. Sunt însărcinată ...

Bună ziua. Lucrez la actualul job din ianuarie 2023. Sunt însărcinată în aproape 5 luni, iar copilul se va naște în martie.
Nu doresc să mai continui la acest serviciu.
Dacă îmi dau demisia, mai beneficiez de indemnizație și prenatal ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 12 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De indemnizatia pentru cresterea copilului beneficiati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Buna ziua. Sunt insarcinata dar nu o sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului intrucat nu o sa am cele 12 luni anterioare nasterii. In aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost in concediu de creștere copil până în ... Elenq Elenq Buna ziua ! Am fost in concediu de creștere copil până în data de 5 februarie 2022.Pe.perioqda concediului firma la care lucram și-a schimbat sediul în ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)