avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel20222

Activitate Gabriel20222

Multumesc frumos deci sa inteleg ca nu este asa grav nu? Sau este
Am primit o foaie ca si cum as fii trimis in judecata am luat un telefon pe abonament acum 7 ani si totalul de plata este 28 de milioane prin care ma anunta ca "pârâta" este trimisa in judecata articolul de pe foaie e conform art 205 alin 2 din legea 134/2010 privind codul de procedura civila si imi cere niste foi e ceva comunicare adresa ce ar putea insemna asta imi explica cineva va rog? Va multumesc anticipat
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va multumesc foarte mult domnule ionut apreciez ca ati raspuns deci intr un fel este de bine?
Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de art 48 din c penal rap la art 270 al 1 din legea 86/2006 rap la art 274 din legea 86/2006 acestea sunt faptele daca imi puteti spune ce inseamna rap la art face referire la un articol sau este acel articol? Cu o aparare buna pot optine suspendare? Va multumesc!

Constituirea unui grup organizat in modalitatea sprijiniri prev de art 367 alin 1 si 2 complicitate la comiterea infravtiuni de contrabanda calificata prev de art 48 din c penal rap la art 270 al 1 din legea 86/2006 rap la art 274 din legea 86/2006 sanse minime la amanarea aplicari pedepsei ? Se poate face ceva sau e cam grava treava si daca imi puteti spune ce inseama rap raportat la art cutare va multumesc anticipat
Complicitate la contrabanda calificata si constituirea unui grup infractional organizat sunt sanse la amanarea aplicarii pedepsei prima abatere penala ? Acciza grupului e undeva la 14 mii de euro pareri sfaturi?