avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am primit o foaie ca si cum as fi trimis in judecata, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am primit o foaie ca si cum as fi trimis in judecata, am luat ...

Am primit o foaie ca si cum as fii trimis in judecata am luat un telefon pe abonament acum 7 ani si totalul de plata este 28 de milioane prin care ma anunta ca "pârâta" este trimisa in judecata articolul de pe foaie e conform art 205 alin 2 din legea 134/2010 privind codul de procedura civila si imi cere niste foi e ceva comunicare adresa ce ar putea insemna asta imi explica cineva va rog? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:51, 10 Noiembrie 2024
Nu e nici o foaie atî.primit o cerere de chemare în judecata la care trebuie sa faceți un răspuns,apărări,sa spuneți punctul dvs de vedere adica sa formulați o întâmpinare.Mergeti la un av măcar pt o consultație și pentru a va formula întâmpinarea dacă nu aveți posibilitatea sa angajați pt tot procesul..O foaie primeati de la un copil de grădiniță care va desena ceva dacă e o citație / adresa emisa de o instanta nu mai este o foaie este o comunicare emisa de instituție la care tb sa răspundeți..
Multumesc frumos deci sa inteleg ca nu este asa grav nu? Sau este
Dacă vreți sa pierdeți acei bani nu faceți nimic dacă vreți sa nu i platiti mergeți la un av cum v am sugerat.Nu.prea ați înțeles mare lucru din ce am scris, ,sunteți parat într un proces,daca va apărați sau nu dvs hotărâți.. Este grav doar în sensul ca puteti fi obligat sa achitați aceea suma.

Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)