Am primit o foaie ca si cum as fii trimis in judecata am luat un telefon pe abonament acum 7 ani si totalul de plata este 28 de milioane prin care ma anunta ca "pârâta" este trimisa in judecata articolul de pe foaie e conform art 205 alin 2 din legea 134/2010 privind codul de procedura civila si imi cere niste foi e ceva comunicare adresa ce ar putea insemna asta imi explica cineva va rog? Va multumesc anticipat
Nu e nici o foaie atî.primit o cerere de chemare în judecata la care trebuie sa faceți un răspuns,apărări,sa spuneți punctul dvs de vedere adica sa formulați o întâmpinare.Mergeti la un av măcar pt o consultație și pentru a va formula întâmpinarea dacă nu aveți posibilitatea sa angajați pt tot procesul..O foaie primeati de la un copil de grădiniță care va desena ceva dacă e o citație / adresa emisa de o instanta nu mai este o foaie este o comunicare emisa de instituție la care tb sa răspundeți..
Dacă vreți sa pierdeți acei bani nu faceți nimic dacă vreți sa nu i platiti mergeți la un av cum v am sugerat.Nu.prea ați înțeles mare lucru din ce am scris, ,sunteți parat într un proces,daca va apărați sau nu dvs hotărâți.. Este grav doar în sensul ca puteti fi obligat sa achitați aceea suma.