avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ...

Bună ziua
In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare
I-am sunat și i-am întrebat care este motivul fracturii așa mare iar ei au argumentat că sunt costuri suplimentare
Nu au menționat ce fel de costuri
Toate bune ,eu nu am platit ,ei au oprit numărul care era pe abonament la ei ,iar azi 27 .01.2025 primesc un plic de la judecătorie precum că Kruk își cere datoria in instanta
Deci după atâția ani se poate să mă oblige cu instanța că sa le dau banii?
Mulțumesc
După câți ani se prescrie o datorie către Orange?
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Lica L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lica L , utilizator 08:31, 28 Ianuarie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem de unde sa stim ce va decide instanta. Posibil ca hotararea judecatoreasca definitiva, sa mentioneze plata datoriei de catre dvs. plus dobanzi, plus inflatie plus cheltuieli ce revin firmei de recuperare Kruk.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu va pot obliga, dar trebuie sa va aparati, apelati la un avocat care sa invoce prescriptia chiar prin intampinare.
Daca kruk doar v-a amenintat cu instanta, ignorati. Abia cand va cheama in judecata, va trebui sa va aparati.
Și acum eu trebuie să mă duc la judecătorie sau ce trebuie sa fac ?
Oricum nu sunt de acord sa le plătesc pentru că ei au umflat factura
Dacă era să intru pe un site sau ceva care adăuga la factura costuri suplimentare nu trebuia să mă anunțe?
nu ati scris ce anume ati primit mai exact. ce scrie in ce ati primit ?
"In leg. cu dosarul...in calitate de Debitor - Pârât va comunicam că in termen de 30 de zile de la primire prezenței comunicări sub sancțiunea decăderii din dreptul de a mai depune probe și de invoca excepții, aveți obligația de a depune întâmpinarea.
Depuneți documentele solicitate și înscrisurile doveditoare într-un exemplar pentru instanța și câte un exemplar pentru fiecare parte,cf. art. 150 NCPC
Titlul este COMUNICARE ADRESĂ emisă la 20 ianuarie 2025

Dosar Nr 120 / 321 /2025
Asta îmi scrie pe o foaie la început
Are vreo 20 foi
Ce să fac?

Alte discuții în legătură

Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma kruk ... lucisorin lucisorin Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk din cauza unu i abonament orange neplatit de acum 5 ani.Suma este in jur de 5600 de lei cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie kruk Maryan1990 Maryan1990 Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin ... (vezi toată discuția)