avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk ...

Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk din cauza unu i abonament orange neplatit de acum 5 ani.Suma este in jur de 5600 de lei cu tot cu dobanzi adunate dea lungul perioadei.Se poate face ceva in cazul de fata sau trebuie sa platesc toata suma?Mentionez ca in momentul in care am incheiat contractul la orange acestia nu mi au cerut nici o adeverinta de venit sau vreo dovada ca pot plati,Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucisorin , utilizator 16:00, 9 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici o legătură dovada ca puteati achita sau nu ,,nu e un argument pt un proces.Daca e o simpla amenințare,o notificare nu.platiti nimic.Daca ați primit citație de la o instanta,nr dosar,trebuie sa faceți întâmpinare atunci mergeți cu actele la un av.Nu.platiti nimic fără a discuta cu un av în prealabil..
Am inteles,Multumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu actele la avocat.
După ce le vede va poate spune ce este de făcut.
La avocat este ca la medic, trebuie sa vada analizele ca sa vada ce este de făcut.

București 2023
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma de recuperari creante a intentat proces gabrielaoprea12 gabrielaoprea12 Am primit de la judecatorie o cerere de chemare in judecata formulata de EOS ksi ,legat de un asa zis debit restant la Orange. Au anexat 2 facturi emise in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la acþiune în justiþie Robert_problema Robert_problema Cum este posibil sa fiu dat in judecata si execut silit, ca eu sa nu fiu informat despre acest fapt. Am primt somatia de la un executor dupa cateva zile care ... (vezi toată discuția)
Problema cu operator telefonie mobila daniel1979 daniel1979 In urma cu un an si doua luni am incheiat un contract cu Orange. De cateva luni mi-am activat optiunea wap unlimited pe telefon, iar in urma cu aproximativ 20 ... (vezi toată discuția)