avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk ...

Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk din cauza unu i abonament orange neplatit de acum 5 ani.Suma este in jur de 5600 de lei cu tot cu dobanzi adunate dea lungul perioadei.Se poate face ceva in cazul de fata sau trebuie sa platesc toata suma?Mentionez ca in momentul in care am incheiat contractul la orange acestia nu mi au cerut nici o adeverinta de venit sau vreo dovada ca pot plati,Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucisorin , utilizator 16:00, 9 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici o legătură dovada ca puteati achita sau nu ,,nu e un argument pt un proces.Daca e o simpla amenințare,o notificare nu.platiti nimic.Daca ați primit citație de la o instanta,nr dosar,trebuie sa faceți întâmpinare atunci mergeți cu actele la un av.Nu.platiti nimic fără a discuta cu un av în prealabil..
Am inteles,Multumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti cu actele la avocat.
După ce le vede va poate spune ce este de făcut.
La avocat este ca la medic, trebuie sa vada analizele ca sa vada ce este de făcut.

București 2023
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie kruk buna ziua pe data de 16 am primit ... Tiberiu_Alexandru Tiberiu_Alexandru Datorie Orange preluată de Kruk Buna ziua pe data de 16 am primit notificare de la Kruk având două dosare unul din 2012 de la firma Cosmote in valoare de ... (vezi toată discuția)
O firma de recuperari creante a intentat proces gabrielaoprea12 gabrielaoprea12 Am primit de la judecatorie o cerere de chemare in judecata formulata de EOS ksi ,legat de un asa zis debit restant la Orange. Au anexat 2 facturi emise in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte ... ADDYBDA ADDYBDA Buna ziua,am si eu o intrebare si in acelasi timp o rugaminte la dumneavoastra,nu am mai platit un abonament de telefonie mobila la orange din 18.03.2019 si ... (vezi toată discuția)