Cum este posibil sa fiu dat in judecata si execut silit, ca eu sa nu fiu informat despre acest fapt. Am primt somatia de la un executor dupa cateva zile care era facuta undeva in 25, iar eu prin posta am primit-o dupa 5 zile, tot in 25 a fost facuta cererea la Oficiul de cadastru, banui ca imobilul sa nu fie instraint. Mentionez ca nu am fost anuntat de catrea judecatoria Ineu unde s-a tinut loc, sub nici-un fel. Dupa cate stiu eu dreptul la justitie il avem de pe vremea regelui Mihai. Sa nu mai vorbim despre creditul de nevoi personale luat de la BRD in valuare de 400 mil. vechi pe 10 ani si dupa 5 ani de plata la ei s-a facut la kruk 700 mil. vechi, adica mai mult decat am luat si 5 ani de zile am fost la zi cu plata, acum fiind somer de 1 an nu am mai putut plati ratele. Eu imi pun intreabarea de ce nu am avut dreptul la o intampinare fata de creditor si fata de dobanzile si penalitatile lor care se puteau ridica la cateva miliarde, din moment ce totul este posibil. Dupa cate stiu eu bancile in astfel de situatii isi recupereaza banii din asigurari de la stat, vad aceste creante celor de la kruk la jumate din valoare si ei pun ca li se permite. Asa au de papat si cei de la kruk si executorii. In ce tara traim si care sunt hotii, noi?
Problema si intrebarea mea nu este ca am ajuns la executor, este de ce nu am fost informat si eu ca am fost dat in judecata si de ce nu am avut dreptul la o intampinare unde in unele cazuri esti obligat sa o faci. De ce judecatoria a luat in calcul penalitatile si dobanzile lor, fara ca eu sa nu am dreptul la justitie.
Poprire kruk
roox_me
Buna seara,
Din nou am o dilema, si sunt sigura ca ma veti ajuta.
In 2006 fratele meu a facut un credit pentru nevoi personale la Raiff.
A achitat ce a ... (vezi toată discuția)