avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire kruk

Buna seara,


Din nou am o dilema, si sunt sigura ca ma veti ajuta.
In 2006 fratele meu a facut un credit pentru nevoi personale la Raiff.
A achitat ce a achitat si ca majoritatea romanului fara cap, s-a lasat de plata..si-a schimbat..jobul..probleme de sanatate..cu copii..., a primit dobanzi enorme..etc etc...

Prin 2008....Eos...a intrat pe rol, cu vesnicele angajamente....si asa mai departe. Evident nu le-a luat in seama.
Prin 2010 Kurk a aparut,,cu acelasi truc...telefoane..etc etc.

Azi fratele a aflat de la locul de munca actual ca are proprire..pe max 1/2 din salar...

Mentionez ca are cel putin 6 ani de la ultima plata, mentionez ca niciodata nu a semnat vreun angajament cu kruk, si ca nu le-a mai raspuns la telefoane de cel putin 4 5 ani..adica ei veneau..dar degeaba...

Data scadenta a creditului este 2011...


Se poate prescrie(nu stiu termenul corect) datoria?
Ce a primit de la locul de munca decizia..de la un executor judecatoresc...si cam atat...



Multumesc anticipat pentru raspunsuri :)

Cel mai recent răspuns: roox_me , utilizator 08:35, 18 Februarie 2016
Dacă se consideră că a intervenit rescripția dreptului la executare, în termen de 15 zile de la data când a luat la cunoștință despre executare, trebuie să facă contestație la executare, la judecătoria de domiciliu. Se va invoca prescripția dreptului la executare și se va cere anularea executării silite. Temei de drept art. 3 Decretul 167/1958.
Buna dimineata,


Vesti bune! In urma discutiei si consilierii cu un avocat, trebuie sa plateasca o taxa de timbru ( 1000 ron) suma fiind colosala..cu tot cu penal. si onorarii absurde...undeva la 260 mil vechi.

Trebuie sa aduca toate chitantele, ratele, c.a.r..care atesta faptul ca e cel care intretine fam. (el fiind casatorit si doi bebe mici), si in instanta pentru stergerea datoriei.

Multumesc pentru raspunsuri si cele private si cele de pe forum!
Ca de obicei m-ati ajutat enorm! :frantic:

Va tin la curent! :love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu kruk veronica1982 veronica1982 Buna ziua, In data de 13.11.2005 am luat niste telefoane de la Media Galaxy (Credit Europe Bank) Valoarea totala a creditului a fost de 2305.70 ron pe o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un frate de-al meu a facut un angajament de plata ... Mary-Mar Mary-Mar Buna ziua, Un frate de-al meu a facut un angajament de plata cu cei de la Kruk, in urma unui imprumut de la BCR pe care nu a reusit sa-l plateasca. In urma cu ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare silita goodrige goodrige Se mai poate executa silit o datorie catre SC Mobifon SA, care are o vechime de cel putín 8 ani. (datoria este pentru o factura neachitata in val. de ... (vezi toată discuția)