Buna ziua,
In data de 13.11.2005 am luat niste telefoane de la Media Galaxy (Credit Europe Bank)
Valoarea totala a creditului a fost de 2305.70 ron pe o perioada de 60 luni cu o rata lunara de 61.42 ron.
Am platit in primii 2 ani apoi nu am mai platit. Am fost sunata si mi s-au solicitat plati de la o firma de recuperari Colectare Recuperare Creante CRC SRL si am mai platit suma de 500 ron.Valoarea totala a platilor facute a fost de 1915 ron.
De la inceputul anului ne agaseaza pur si simplu cu teleoane si scrisori Kruk care ne cere sa semnam un angajament de plata pentru suma de 3517.23 ron din care 1722.34 ron creditul iar 1794.89 ron dobanda. Le-am cerut documente justificative pentru suma de la dobanda dar nu ne trimit nimic..., ca asa au preluat ei .., ca.....
Precizez ca ei spun ca sunt imputernicitiI creditorului Secapital S.a.R.L.
Nu stiu cum sa procedez, este legal ceea ce se intampla pot primi poprire pe salariu sau joaca la intimidare.
As dorii sa platesc dar doar suma care o datorez nu o dobanda colosala care nu stiu de unde a aparut. Eu stiu ca datoria se prescrie dupa 3 ani de la ultima scadenta in cazul in care nu are hotararea unui executor judecatoresc.
Poprire kruk
roox_me
Buna seara,
Din nou am o dilema, si sunt sigura ca ma veti ajuta.
In 2006 fratele meu a facut un credit pentru nevoi personale la Raiff.
A achitat ce a ... (vezi toată discuția)