avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu KRUK
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu KRUK

Buna ziua,
In data de 13.11.2005 am luat niste telefoane de la Media Galaxy (Credit Europe Bank)
Valoarea totala a creditului a fost de 2305.70 ron pe o perioada de 60 luni cu o rata lunara de 61.42 ron.
Am platit in primii 2 ani apoi nu am mai platit. Am fost sunata si mi s-au solicitat plati de la o firma de recuperari Colectare Recuperare Creante CRC SRL si am mai platit suma de 500 ron.Valoarea totala a platilor facute a fost de 1915 ron.
De la inceputul anului ne agaseaza pur si simplu cu teleoane si scrisori Kruk care ne cere sa semnam un angajament de plata pentru suma de 3517.23 ron din care 1722.34 ron creditul iar 1794.89 ron dobanda. Le-am cerut documente justificative pentru suma de la dobanda dar nu ne trimit nimic..., ca asa au preluat ei .., ca.....
Precizez ca ei spun ca sunt imputernicitiI creditorului Secapital S.a.R.L.
Nu stiu cum sa procedez, este legal ceea ce se intampla pot primi poprire pe salariu sau joaca la intimidare.
As dorii sa platesc dar doar suma care o datorez nu o dobanda colosala care nu stiu de unde a aparut. Eu stiu ca datoria se prescrie dupa 3 ani de la ultima scadenta in cazul in care nu are hotararea unui executor judecatoresc.

Va multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2015
veronica1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:08, 16 Iunie 2015
Nu plătiți, este prescris dreptul lor de a vă acționa în judecată, sau de a vă executa silit, după caz.
va rog sa imi dati si baza legala, si cum ii pot determina sa nu ma mai agaseze cu scrisori si telefoane .
Nu aveți nevoie de baza legală ( Decretul 167/1958 art.3 ) . Nu vor renunța niciodată să vă agaseze, e singurul lucru pe care încă îl pot face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kruk românia srl poate fi executor judecătoresc? Otomega25 Otomega25 Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Poprire kruk roox_me roox_me Buna seara, Din nou am o dilema, si sunt sigura ca ma veti ajuta. In 2006 fratele meu a facut un credit pentru nevoi personale la Raiff. A achitat ce a ... (vezi toată discuția)