avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Kruk România srl poate fi executor judecătoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Kruk România srl poate fi executor judecătoresc?

Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele mele au ajuns la Kruk și ăștia ma tot amenință și când spun amenințare ma refeream la faptul ca tot îmi trimit mesaje sms, telefoane ( nr fixe de Dâmbovița) și scrisori ca ma executa dacă nu plătesc ca nu știu ce etc. La o simpla verificare Kruk România srl figurează la registrul comerțului cu un cod caen altul decât cel pt recuperare creanțe bănci... ce e de făcut? Eu rezist amenintarilor lor datorita faptului ca nu am practic de unde sa plătesc. Și dacă se înfaptuieste executarea unde ma pot adresa ca un srl care face abuz și săvârșește o contravenție dacă nu chiar infracțiune pe linie financiara împreună cu banca... ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela66 , utilizator 18:47, 22 Februarie 2017
Dupa ce m-a hartuit Kruk-ul aproape 3 ani, au tacut un an si m-am trezit cu poprire pe salariu de la Secapital s.a.r.l. Culmea e ca sunt executata silit pe un dosar pe care s-a operat executarea silita in urma cu 7 ani. Sa fac contestatie le executare si cerere de suspendare a executarii- frectie la picior de lemn si bani cheltuiti inutil. Deci....asteptati-va la surprize oricand!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu kruk veronica1982 veronica1982 Buna ziua, In data de 13.11.2005 am luat niste telefoane de la Media Galaxy (Credit Europe Bank) Valoarea totala a creditului a fost de 2305.70 ron pe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare silită obama obama Bună ziua,am făcut contestație la executare silită la un credit făcut în 2006 din care am achitat până în 2009 rate către banca după care nu am mai ... (vezi toată discuția)