avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare silită

Bună ziua,am făcut contestație la executare silită la un credit făcut în 2006 din care am achitat până în 2009 rate către banca după care nu am mai putut achita.in 2016 am fost executat silit prima dată prin poprire pe salariu la alt angajator și nu am putut face contestație atunci anul trecut am schimbat angajatorul și am primit înștiințare că mi sa pus poprire pe salariu am făcut contestație în termenul celor 15zile personal la tribunal, în care am invocat și prescriptia însă instanța a amânat cauza în septembrie și a pus expert contabil pentru a calcula cât mai am de plata menționez că sunt executat de kruk iar în trecut am fost executat de secapital s.a.r.l. de ce instanța nu a constatat prescriptia dacă din 2009 până în 2016 nu ma intrebat nimeni nimic. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:26, 12 Iulie 2019
Trebuia facuta contestatia anul trecut, cand ati avut prima poprire...acum cred ca este cam tarziu, deja ati platit...
Prima poprire ați avut-o în anul 2016, iar cu această ocazia prescripția a fost întreruptă.

Nu mai sunteți în termenul de prescripție. Prin începerea executării silite, termenul de prescripție se întrerupe dacă nu faci contestație în termenul legal de 15 zile.

Trebuia să invocați prescripția atunci în 2016 când ați fost executat silit.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit din 2009 Spantzy Spantzy daca am avut un credit in 2009 si nu l-am mai platit de 6 ani ma poate executa silit in anul 2016? a venit acum o executare silita. (vezi toată discuția)
Executare silita manuel_moss manuel_moss buna ziua....in anul 2007 am luat un credit de la BCR intre timp nu am mai platit ratele si am plecat si din tara....in 2015 ianuarie m-am intors in tara si ... (vezi toată discuția)
Contesatatie la executare vas1955 vas1955 Un asa zis creditor a cerut incuviintarea executarii silite impotriva mea in baza unui titlu executoriu cu scadenta in 2006. Incuviintarea a fost ceruta la ... (vezi toată discuția)