avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit din 2009
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit din 2009

daca am avut un credit in 2009 si nu l-am mai platit de 6 ani ma poate executa silit in anul 2016? a venit acum o executare silita.
Cel mai recent răspuns: Spantzy , utilizator 06:02, 24 Noiembrie 2016
in principiu ar fi prescrisa, insa trebuie facute verificari sa nu se fi intrerupt cursul de prescriptie..
daca ma puteti ajuta... unde sa ma interesez de prescriere??
Prescriptia nu curge pentru tot creditu o data. Depinde care era scadenta pentru fiecare rata. Pe câți ani era făcut creditul.
era facut pe 5 ani si din 08,07,2008 + 5 fac 2014, rezulta ca pe un an de zile ar mai trebui platit, sau pe toata valoare creditului.nPe contract prima pagina este cu 08.07.2008 iar ultima pagina semnata e cu 08.07.2009. ei se refera la creditul din 2009. eu nu mai inteleg nik. e greseala de contract. nu e nul? si instiintarea judecatoreasca nu e semnata nici de presedinte nici de grefier... nu trebuia sa fie semnat?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Spantzy, utilizator
M-am documentat cine sunt cei care m-au dat in judecata, si este firma Secapital s.a.r.l., adika Kruk.
Dar nu cumva era ilegal sa se faca executare silita de firmele care au cumparat creditul?
Ast un raspuns daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare silită obama obama Bună ziua,am făcut contestație la executare silită la un credit făcut în 2006 din care am achitat până în 2009 rate către banca după care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit? cata_tm_83 cata_tm_83 Buna ziua, Am 3 credite datand din anul 2008, ultima rata platita a fost aproximativ in 2010, ca urmare am fost executat silit pe unul din credite iar ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)