avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate face angajament de plata daca ai hotarare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita?

Se mai poate face angajament de plata daca ai hotarare judecatoreasca de executare silita de la un executor judecatoresc?Are acest angajament valoare juridica,mai exact,daca exista o hotarare definitiva si irevocabila de executare silita?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:41, 29 Noiembrie 2013
se poate face angajament de plata inclusiv in timpul executarii silite. acest angajament este obligatoriu pentru parti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face un angajament de plata dar tb sa fie de acord creditorul cu acest angajament.
Debitorul i-a trimis executorului pe mail angajamentul de plata,iar raspunsul a fost "ok,cont nr.....",tot pe mail.Nu ar trebui ceva mai mult de atat,un document semnat,etc.Ce garantie exista,in situatia asta,ca nu se vor percepe alte dobanzi si nu se va incerca executarea pe suma initiala(mult mai mica decat cea din angajament)?
Executorul nu are dreptul sa esaloneze plata creantei , doar creditorul o poate face.
Executorul a spus ca acum el este creditorul(preluand creanta de la Kruk,care a preluat-o de la BRD).Indiferent cine e creditorul,nu trebuie sa existe ceva SCRIS cu privire la acceptarea angajamentului de plata?

Alte discuții în legătură

Dobanda kruk Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Acum 2 și jumătate ani am fost executat silit de către firma de recuperare Kruk prin hotărâre judecătorească, executorul trimițând decizia de poprire, ... (vezi toată discuția)
Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)
Actualizare creanta executor EfrimovD EfrimovD Buna ziua, Daca banca nu a cerut actualizarea creantei (2013-executat silit--2017 cesionat Kruk) într-o executare silita si dupa 4 ani a cesionat creanta ... (vezi toată discuția)