avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorie Kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorie Kruk

Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin diferite metode în scris "Ultima șansă" și alte somații.. Ei bine nu le am răspuns iar după 2 ani de zile a apărut un așa zis domn de la Kruk la locuința unde am locuit iar fi lăsat o carte de vizită acelor domni care stau acolo să ii contactez. Acum întrebarea e datoria nu sa prescris ? Din câte știu nu te pot acționa în instanță pentru că nu ai semnat nimic cu Kruk.
Cel mai recent răspuns: Maryan1990 , utilizator 16:30, 13 Iulie 2020
prescripția nu operează din oficiu, adică doar un judecător o constată, într-un proces.
nu trebuie să semnați cu Kruk ca să vă poată da în judecată.
Am înțeles. Mulțumesc
Daca veti fi actionat in instanta va puteti apara prin intampinare, invocand prescriptia. Pana atunci, asteptati sau formulati dvs. actiune in constatarea prescriptiei.
Mai pe scurt dacă nu am semnat nimic cu Kruk și nici nu mă găsește având în vedere că ma căutat și la fosta locuință un reprezentant de la Kruk nu are ce să îmi facă...
Să mă acționeze în instanță trebuie să fac un acord cu ei să semnez cu ei. Dar nu se va întâmpla niciodată acest lucru.

Alte discuții în legătură

Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar ... Ruxandra B. Ruxandra B. Buna ziua, Am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar in anul 2007.Apartamentul a fost executat, insa a mai ramas o suma restanta de achitat din cauza ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)