avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am fost coplatitor la un dosar de credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar ...

Buna ziua,
Am fost coplatitor la un dosar de credit imobiliar in anul 2007.Apartamentul a fost executat, insa a mai ramas o suma restanta de achitat din cauza crizei imobiliare.
Am primit acum cativa ani o notificare de la executor cu incetarea executarii pentru suma ramasa, dar cu toate acestea datoria apare la KRUK.
Am solicitat la KRUK o copie dupa dosar insa mi-au spus ca nu au dosarul si m-au indrumat catre executor.Executorul mi-a spus ca dosarul a fost topit.
Daca dosarul a fost topit, KRUK nu are documente , ma intreb de ce mai figurez cu suma aceasta? Unde pot afla daca datoria a fost prescrisa, pentru a evita pe viitor solicitarea platii pentru acest dosar?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
Ruxandra B., utilizator
Puteti afla detalii de la executorul care va va trimite somatie. Pana atunci, ca sa statai linistit, puteti sa faceti o actiune in instanta pentru constatarea prescriptiei. In baza ultimului document de incetare a executarii. Sigur, depinde si de cauza incetarii si daca aveti venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Succesiune si recuperatori de credite m4rin2003 m4rin2003 Buna ziua tuturor , apelez la ajutorul dumneavoastra deoarece momentan locuiesc in Italia si imi este foarte greu sa gasesc un avocat care sa cunoasca legile ... (vezi toată discuția)
Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)