avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Azzurro 70

Activitate Azzurro 70

Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament si acum 20 de ani ,fratele meu mi-a cerut sa il vand si ca in 2 ani de zile mi-l plateste la pretul zilei si facem actul de vanzare-cumparare. Mi-a dat un avans de 6500€ . Eu i-am dat voie sa locuiasca acolo . In toti acesti ani a refuzat sa -mi dea diferenta si sa perfectam actele. Intre tump El si-a construit o casa iar apartamentul il da in chirie. Acum mi-a facut proces si cere hotarare care sa tina loc de act autentic. Intrebarea mea este : pot vinde apartamnentul? In carta funciara sunt proprietar si nu sunt mentiuni de proces. C'è consecinte as putea avea?
Va multumesc
Ma intereseaza daca el are vre-o sansa sa castige. El se considera proprietar din moment ce i-am dat cheile si mi-a dat acei bani . Eu am deschis actiune de evacuare ...astept termenul . Multumesc frumos de raspuns !

Azzurro 70 a scris:

Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la fratele meu cu promisiunea ca in 2 ani sa cumpere la pretul zilei,si sa facem actul de vanzare-cumparare la apartamentul meu . Totodata l-am lasat sa mearga sa locuiasca acolo .Au trecut aproape 19 ani timp in care el imi mai dadea cate ceva bani si ma amana cu concluderea actelor. Pana astazi am primit cifra de 15000€ . Apartamentul de mai bine de 10 ani il dadea in chirie. Acum ,mi-a facut proces sa obtina un act de proprietate . Cum fac sa imi recapat apartamentul ?

Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la fratele meu cu promisiunea ca in 2 ani sa cumpere la pretul zilei,si sa facem actul de vanzare-cumparare la apartamentul meu . Totodata l-am lasat sa mearga sa locuiasca acolo .Au trecut aproape 19 ani timp in care el imi mai dadea cate ceva bani si ma amana cu concluderea actelor. Pana astazi am primit cifra de 15000€ . Apartamentul de mai bine de 10 ani il dadea in chirie. Acum ,mi-a facut proces sa obtina un act de proprietate . Cum fac sa imi recapat apartamentul ?