avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament si acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament si acum 20 de ani ...

Buna ziua ! Sunt proprietara unui apartament si acum 20 de ani ,fratele meu mi-a cerut sa il vand si ca in 2 ani de zile mi-l plateste la pretul zilei si facem actul de vanzare-cumparare. Mi-a dat un avans de 6500€ . Eu i-am dat voie sa locuiasca acolo . In toti acesti ani a refuzat sa -mi dea diferenta si sa perfectam actele. Intre tump El si-a construit o casa iar apartamentul il da in chirie. Acum mi-a facut proces si cere hotarare care sa tina loc de act autentic. Intrebarea mea este : pot vinde apartamnentul? In carta funciara sunt proprietar si nu sunt mentiuni de proces. C'è consecinte as putea avea?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 18:07, 31 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident că puteți vinde apartamentul!Puteți cere în instanță și despăgubiri pentru faptul că fratele dumnv a avut apartamentul închiriat.Ce consecințe poate avea? Sunteți proprietar și puteți vinde apartamentul ( puteți să I dați fratelui cei 6500eur dar nu sunteti obligat fratele a închiriat apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori fara succesiune poate deschide carte funciara ? benga112 benga112 Situatie dificila pentru Intabulare+carte funciara poate fii un abuz din partea autoritatilor? Se poate vinde o casa in aceasta situatie ? Fara succesiune ? ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine ? ce acte sa facem in cazul in care vinzatorul ne tot amina ? dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta a ... (vezi toată discuția)
Situatie dificila pentru intabulare+carte funciara poate fi un abuz din partea autoritatilor? benga112 benga112 Se poate vinde o casa in aceasta situatie ? Fara succesiune ? Va rugam dati un sfat ? In anul 1999 sa cumparat o casa la tara pe chitanta de mana,Cumparator ... (vezi toată discuția)