avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate D:A:

Activitate D:A:

Da, foarte clar si la obiect, va multumesc mult!
Buna seara
Pentru codul CAEN 9003 - artist platic - pentru incasarea contravlorii tablourilor vandute prin intermediul unui srl este necesar acordul de functionare de la Primarie?
Multumesc
Răspuns la discuția Acord vecini directi
Multumesc. Poate fi considerat abuz refuzul pur si simplu , adica nejustificat?
Acord vecini directi

Buna ziua
doresc sa obtin autorizatie de functionare pentru un imobil (destinatie locuinta) aflat intr-un imobil cu 3 proprietari, iar pentru schimbarea de destinatie este necesar acordul proprietarilor de la etajul superior, care nu doresc sa-l ofere. Dupa tergiversari si promisiuni a refuzat ferm. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie in care
-cei doi coproprietari nu locuiesc in apartament, fiind la munca in afara tarii
- acordul de functionare pentru firma este conditionat de existenta schimbarii de destinatie
Multumesc
Buna ziua
Am achizitionat un apartament intr-un imobil de 3 nivele, cladire veche, in care sunt montate 3 contoare de gaz, pentru fiecare proprietar, in proximitatea usii de intrare in apartamentul meu, in interior. Imobilul nu are asociatie de proprietari.Reprezentantul eon care a facut revizia tehnica spune ca au fost montate acolo intrucat nu era loc, in afara cladirii, unde sa fie amplasate.
Ce demers legal ar fi necesar pentru a obtine amplasarea celorlalte doua contoare in afara apartamentului meu, va rog?