avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna seara Pentru codul CAEN 9003 - artist plastic - ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna seara Pentru codul CAEN 9003 - artist plastic - pentru incasarea ...

Buna seara
Pentru codul CAEN 9003 - artist platic - pentru incasarea contravlorii tablourilor vandute prin intermediul unui srl este necesar acordul de functionare de la Primarie?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
D:A:, utilizator
Cel mai recent răspuns: D:A: , utilizator 16:30, 13 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut.

Fiscalitatea nu este legata de vreun acord la primarie. Puteti incasa, atat timp cat aveti casa de marcat (pentru plata cash), sau banii intra electronic in contul firmei.
9003 nu se afla in oug 99/2000, deci, in mod normal, nu va trebuie acord de la primarie. Ar trebui doar daca primaria unde aveti punctul de lucru a adoptat acest cod suplimentar prin HCL.
Daca aveti constatator la terti, nu sunteti administrativ legat de o primarie, deci nu discutam despre o autorizatie in acest sens.

Sper ca v-am lamurit
Da, foarte clar si la obiect, va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pfa cristiicta cristiicta Am 16 ani si vreau sa-mi iau o autorizatie PFA de la primarie (se poate de la varsta de 16 ani) Pentru urmatoarele activitati: Am sa vand tablouri facute ... (vezi toată discuția)
Infintare atelier artist ivat ivat Buna ziua, avind ca scop de activitate pictura si sculptura, bazat pe cod caen 9003, am nevoie de inregistrare a unei companii pentru a avea atelierul deschis ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)