avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini directi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini directi

Acord vecini directi

Buna ziua
doresc sa obtin autorizatie de functionare pentru un imobil (destinatie locuinta) aflat intr-un imobil cu 3 proprietari, iar pentru schimbarea de destinatie este necesar acordul proprietarilor de la etajul superior, care nu doresc sa-l ofere. Dupa tergiversari si promisiuni a refuzat ferm. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie in care
-cei doi coproprietari nu locuiesc in apartament, fiind la munca in afara tarii
- acordul de functionare pentru firma este conditionat de existenta schimbarii de destinatie
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2024
D:A:, utilizator
Salut.
În măsura în care se poate dovedi existența unui abuz din partea vecinilor, din punctul meu de vedere, s-ar putea solicita suplinirea acordului prin intermediul instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare firma in spatiu comercial la parter bloc locuit mobinstal mobinstal La parterul blocului in care locuiesc ( etaj 1) sunt spatii comerciale . Pana in acest an , toate firmele care isi desfasurau activitatea , solicitau acordul ... (vezi toată discuția)
Acord vecini/acord proprietari/acord copropietari alezu alezu Buna, am nevoie de un sfat, la un apartament cu 3 geamuri la strada situat la parter cu trotuarul lipit de cladire(cladire veche) doresc sa-l modific in spatiu ... (vezi toată discuția)
Simigerie la parterul blocului viorel6060 viorel6060 Buna ziua. In spatiul comercial de la parterul blocului meu s-a deschis o simigerie ce are gura de evacuare a cuptorului in spatele blocului la nivelul ... (vezi toată discuția)