avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Irina.stroe.14

Activitate Irina.stroe.14

Da

Cornel Vasile a scris:

Doar atat?

Mai ,iunie nimic
Iulie am rămas însărcinată
Septembrie 2024 până în aprilie 2025 înscrisă la postliceală.

Cornel Vasile a scris:

Perioada eligibila este mai 2023 - aprilie 2025 .

Detaliati exact , de la ..pana la .., care a fost statutul dvs in aceasta perioada.

Mulțumesc!

Carp Mircea a scris:

Veti primi tot ce vi se cuvine din urma.

Buna ziua
Eu in septembrie m am înscris la o postliceală pentru a beneficia de pensia de urmaș de la tatăl meu .
Am 21 de ani .
M am dus la casa de pensii din Focșani pentru a mi reface dosarul cu pensia (tatăl meu a murit când aveam o lună și la ceva timp mi s a făcut și pensia de urmaș și am beneficiat de ea până la terminarea liceului) .
I am sunat in octombrie și mi au spus că nu au inca programul de recalculare a pensiilor și azi i am sunat de asemenea,ei venind cu același răspuns . Lunile in care nu mi am primit pensia le voi primi adunate sau vor rămâne neplătite ?

Știu că în ultimii doi ani dinaintea nașterii copilului ,trebuie sa ai macar 12 luni de cotizare,iar eu am in primul an ,cele 11 luni de indemnizație creștere copil de la primul copil plus cele 7 luni din al doilea an dinaintea nașterii copilului in care am fost înscrisă la postliceală.

Irina.stroe.14 a scris:

Am fost în concediu de creștere copil până în luna martie ,după aceea ,nimic .

Ionut.ion a scris:

Si inainte de Iulie ce activitate ati avut?

Am fost în concediu de creștere copil până în luna martie ,după aceea ,nimic .

Ionut.ion a scris:

Si inainte de Iulie ce activitate ati avut?

Buna ziua
Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ?
De născut nasc în aprilie .