avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Eu in septembrie m am înscris la o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Eu in septembrie m am înscris la o postliceală pentru ...

Buna ziua
Eu in septembrie m am înscris la o postliceală pentru a beneficia de pensia de urmaș de la tatăl meu .
Am 21 de ani .
M am dus la casa de pensii din Focșani pentru a mi reface dosarul cu pensia (tatăl meu a murit când aveam o lună și la ceva timp mi s a făcut și pensia de urmaș și am beneficiat de ea până la terminarea liceului) .
I am sunat in octombrie și mi au spus că nu au inca programul de recalculare a pensiilor și azi i am sunat de asemenea,ei venind cu același răspuns . Lunile in care nu mi am primit pensia le voi primi adunate sau vor rămâne neplătite ?

Cel mai recent răspuns: Irina.stroe.14 , utilizator 16:22, 4 Noiembrie 2024
Veti primi tot ce vi se cuvine din urma.
Mulțumesc!

Carp Mircea a scris:

Veti primi tot ce vi se cuvine din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmaº ? 299KA 299KA Salutare , Vreau sa stiu si eu cat timp se acorda pensia de urmas ? Eu o iau de la varsta de 13-14 ani , acum am 19 si am terminat liceul . Eu stiam ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)
Salut! sunt un baiat de 19 ani care urmeaza sa termine liceul ... AlexIonut28 AlexIonut28 Salut! Sunt un baiat de 19 ani care urmeaza sa termine liceul si as vrea sa stiu daca pot da in judecata pe tatal meu, care nu este roman, in judecata pentru ... (vezi toată discuția)