Obținerea adeverinței A6 de la fostul loc de muncă, in cazul in care angajatorul ignora solicitarea chiar daca este obligat legal sa o elibereze care ar fi soluția pentru a obține această adeverință?
Mi se cere la noul loc de muncă și fiindcă vechiul loc de muncă a fost o firma mica unde din cauza demisiei s a supărat foarte tare pe mine îmi ignora solicitarea.
Exista vreo soluție rapidă de a obține această adeverință completată de fostul angajator daca dansul ignora solicitarea mea?
Bună ziua.
Am semnat un contract de credit in care mi se acorda suma de 235.000 lei, in antecontract s a specificat clar valoarea apartamentului fiind de 265.000 lei. Diferența dintre valoarea apartamentului și creditul acordat este mai mică de 15% cat ar trebui sa fie avansul, in mod normal avansul ar trebui sa fie undeva la 40.000 lei, bun, firma de notariat cu care lucrez mi au spus că nu pot trece pe contractul de vânzare cumpărare că achit un avans mai mare de 30.000 lei daca banca îmi acorda 235.000 lei și apartamentul este vândut cu 265.000 lei. Banca spune că nu mi va acorda creditul daca pe contractul de vânzare cumpărare nu este trecut un avans minim de 15%.
Cine dintre cele două instituții are dreptate și ce îmi recomandați sa fac?