avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obținerea adeverinței A6 de la fostul loc de muncă, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obținerea adeverinței A6 de la fostul loc de muncă, in cazul ...

Obținerea adeverinței A6 de la fostul loc de muncă, in cazul in care angajatorul ignora solicitarea chiar daca este obligat legal sa o elibereze care ar fi soluția pentru a obține această adeverință?
Mi se cere la noul loc de muncă și fiindcă vechiul loc de muncă a fost o firma mica unde din cauza demisiei s a supărat foarte tare pe mine îmi ignora solicitarea.
Exista vreo soluție rapidă de a obține această adeverință completată de fostul angajator daca dansul ignora solicitarea mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 21 Noiembrie 2024
Sesizati ITM-ul cu privire la refuzul eliberarii acelei adeverinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate comerciala refuza sa-mi elibereze adeverinta cu sporurile ... cosmin130967 cosmin130967 O societate comerciala refuza sa-mi elibereze adeverinta cu sporurile de care am beneficiat intre anii 1986 1994. Mentionez ca aceasta adeverinta imi este ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o mare problema - neoperare in revisal gavrilescu gavrilescu Am lucrat la o firma 6 luni in luna Februarie in data de 27 mi am dat demisia de la firma respectiva!In data de 28 Februarie trebuia firma sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in august 2024 am depus cerere la angajatorul unde ... tony soprano tony soprano Buna ziua In August 2024 am depus cerere la angajatorul unde am lucrat pentru eliberarea Adeverintei cu veniturile nepermanente si nici pana in prezent ... (vezi toată discuția)