avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeea8899

Activitate Andreeea8899

Cornel Vasile a scris:

Se trimite la instanta care judeca litigiu.

Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Puteti solicita judecarea in lispa a procesului.

Pot sa o trimit si la ICCJ?
Multumesc

In aceste caz, am nevoie de avocat? Sau se judeca in lipsa mea cu probele aduse la dosar?

Mentionez ca veniturile mele nu-mi permit sa platesc un avocat, in acest caz pot sa pierd procesul si sunt nevoita sa platesc cheltuielile de judecata.

Multumesc
DECIZIA nr. 643 din 7 noiembrie 2024
referitoare la excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 12 alin. (1) și (2) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, practic le da voie tuturor persoanelor afectate sa ceara anularea
EMITENT
CURTEA CONSTITUȚIONALĂ

Cum pot depune o plângere pe baza acestei legi, si unde pentru anularea unei autorizatii de construire, mentionez ca a fost emisa fara art 27 norma metrologica si art 40 legea asociatie de proprietari.
Multumesc

adriandimitriu a scris:

Anularea se face de primarie sau poliția locală, după caz. Personal, m-aș gândi să mă mut, dacă disconfortul e insuportabil. Dar e doar o părere.

Andreeea8899 a scris:

adriandimitriu a scris:

ce doriti, de fapt?

Anularea autorizației, imi creează un disconfort zilnic

Aveti dreptate, dar cine cumpara apartamentul? Eu locuiesc aici de 30 de ani, el a venit de 4

Cornel Vasile a scris:

Incercati sa depuneti sesizare la Parchet , daca celelalte insititutii nu va raspund.

Am depus, si l au favorizat, are influenta in toate institutiile , unde ar trebui sa fac niste petitii? Aici nu se rezolva nimic de 4 ani.

adriandimitriu a scris:

ce doriti, de fapt?

Anularea autorizației, imi creează un disconfort zilnic
Sub apartamentul meu se afla un restaurant deschis de 4 ani, nu mi-am dat niciodata acordul , sub nici o forma, dar acest domn a schimbat destinatia in alimentatia publica, acum și-a prelungit din nou autorizatia cu una de functionare, nu are nici macar stampila primariei, in toti acesti ani am depus petitii si reclamatii la institutiile statului, Politie, Isc, Primarie, Urbanism, adresa restaurantului este gresita intentionat in CF, unde ma pot adresa cu o petitie, in acest oras toate institutiile inchid ochii acestui domn. Ce ar trebui sa fac? Va rog un sfat. Multumesc