avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate NicușorEric

Activitate NicușorEric

Da, am înțeles procedura. Am dus adresa că am achitat al doilea credit la notar,dar banca,,nu știe dacă am achitat primul credit pentru că este trecut și el în CF având sarcini ( primul credit ipotecar)". Când am întrebat de ce mai apare primul credit ipotecar (am făcut refinanțare)au spus că,,nu știm noi că nu avem arhiva". Am făcut sesizare la București și acum așteptăm.Pur și simplu nu au vrut să verifice.
Să verifice că s-a achitat primul credit ipotecar.
În Cartea funciară apare și primul credit ipotecar și al doilea, Am făcut refinanțare și am achitat primul credit ipotecar,dar acum apar ambele,nu a fost radiat. Am sunat la bancă la București se mirau și dumnealor că apar ambele,am depus sesizare și așteptăm verificarea în arhiva bănci.
Nu este blocat,am făcut refinanțare la credit ipotecar,l-am achitat , figurează în Cartea funciară. Și bancă spune că nu au cum să vadă că este în arhivă.
Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din arhiva BRD?
Mulțumesc pentru răspuns. A doua ipotecă este făcută la aceași bancă.Doar personalul s-a schimbat.Am dus actele la notar să vedem ce v-am spune după verificare.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Mergeti la banca unde ati facut primul credit ca sa elibereze o adeverinta ca l-ati achitat.

E ciudat totusi ca a doua banca a ignorat faptul ca ipoteca primei banci nu a fost radiata.

Da, ar fi trebuit sa aveti o dovada de la prima banca ca ati achitat creditul si/sau inchis contul.

Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În 2007 am făcut refinanțare.Acum am achitat tot

iar doamna de la bancă mă întreabă dacă am
achitat primul credit ( că dumnealor nu au de unde să știe pentru că nu au arhiva).Nu am nici un act separat care să justifice acest lucru.Totuși se subãnțelege că este achitat altfel aveam două conturi. Azi 19-11-2024 mi-au dat adresa pentru notar precum că am achitat creditul.În cartea funciară sunt specificate ambele ipoteci. Ar trebui să dețin un asemenea act? Mulțumesc.