avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În 2007 am ...

Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În 2007 am făcut refinanțare.Acum am achitat tot

iar doamna de la bancă mă întreabă dacă am
achitat primul credit ( că dumnealor nu au de unde să știe pentru că nu au arhiva).Nu am nici un act separat care să justifice acest lucru.Totuși se subãnțelege că este achitat altfel aveam două conturi. Azi 19-11-2024 mi-au dat adresa pentru notar precum că am achitat creditul.În cartea funciară sunt specificate ambele ipoteci. Ar trebui să dețin un asemenea act? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
NicușorEric, utilizator

Alte discuții în legătură

Mare problema- radiere ipoteca manoalcheradu manoalcheradu Va salut.Am girat pt o firma apartamentul in 2005. S-a platit creditul fara probleme in acelasi an,,in 2008 firma a dat faliment avand alte credite ipotecare i ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Adresa radiere ipoteca - acte necesare sivd sivd Buna ziua, Am achitat un credit ipotecar (inceput in 2005). Pentru a-mi elibera adresa de radiere ipoteca, banca mi-a cerut printre altele urmatoarele ... (vezi toată discuția)