avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din ...

Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din arhiva BRD?
Daca este blocat, nu poate fi accesat nici de angajatii bancii.
Nu este blocat,am făcut refinanțare la credit ipotecar,l-am achitat , figurează în Cartea funciară. Și bancă spune că nu au cum să vadă că este în arhivă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
NicușorEric, utilizator
Nu imi e clar, ce e in CF, ce nu pot sa vada in arhiva?
În Cartea funciară apare și primul credit ipotecar și al doilea, Am făcut refinanțare și am achitat primul credit ipotecar,dar acum apar ambele,nu a fost radiat. Am sunat la bancă la București se mirau și dumnealor că apar ambele,am depus sesizare și așteptăm verificarea în arhiva bănci.
Radiati din CF, ce sa verifice banca?

Alte discuții în legătură

Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În 2007 am ... NicușorEric NicușorEric Am luat de la bancă un credit ipotecar în 2005. În 2007 am făcut refinanțare.Acum am achitat tot iar doamna de la bancă mă întreabă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)
Radiere sarcină din cartea funciară Ramona44 Ramona44 Bună ziua! În 2007 am încheiat cu o bancă un contract cu ipotecă (apartament) pentru un împrumut. Doi ani mai târziu am făcut o refinanțare. Acum am ... (vezi toată discuția)