avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Meduza36

Activitate Meduza36

El nu plătește avocatul . Pe avocat îl plătește statul pentru ca este angajat la stat așa mi-a zis avocatul român din Norvegia și a mai încercat să vorbească avocatul nostru cu cel din oficiu, nici n-a stat de vorbă cu el. Altă soluție nu este doar să aștept până pe 4 decembrie până se iau restricțiile.
Am vorbit cu avocatul din oficiu și i-am zis ca avem avocat de familie și vrem să-l reprezinte a zis avocatul ca nu se poate îl are pe cel din oficiu și atât. Singurele dovezi ce le are împotriva soțului meu este ca la prins cu omul acela și ca a cumpărat ceva haine de la dansul și hainele alea fiind furate de către omul respectiv. Iar eu cred ca poliția la băgat la complice cu omul respectiv care nu este adevărat. El este angajat de 3 ani la o firmă de construcții plătește datoriile la stat ca orice om norvegian nu știu de ce la băgat direct în penitenciar
Domnule avocat soțul meu este angajat în acea țară am sunat și la poliție în țară a zis ca nu mă poate ajuta cu nimic, am sunat la ambasada Română în Oslo a zis ca nu poate să facă nimic am vorbit și cu avocat român din Oslo care ne ajută cu cea mai mare plăcere dar nu îi dă voie la soțul meu să sune să poată să o reprezinte doamna avocat , doar avocatul ce îi la dat ei din oficiu. Și mi-a mai zis avocatul din oficiu ca până nu se termină perioada asta de 29 de zile nu poate lua legătura cu nimeni. Nu știu ce să mai fac unde să mai sun dacă merg eu personal fiind nevasta lui nu-mi dă voie nici mie să-l vizitez. Vă întreb pe dumneavoastră ce se poate întâmpla după aceste 29 de zile el fiind nevinovat?
I-am găsit și avocat și nu ne lasă să îl luăm noi în locul lui pentru ca el nu poate să iei legătura cu nimeni dar a zis avocatul din oficiu ca nu se poate doar dacă face el cerere. Și asta este imposibil
Este arestat în Norvegia e arestat de aproape 3 săptămâni și nu-i dă voi să vorbească cu nimeni doar cu avocatul din oficiu
Are avocat din oficiu nu-i da voie să își ia alt avocat și nu-i da voie să vb cu nimeni doar cu avocatul lui
Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a băgat la închisoare pe 29 de zile . Ce se întâmplă după 20 de zile cu el ca este închis de 3 săptămâni și nu i-au dat voie să vorbească cu nimeni sau să ia legătura cu cineva. Dacă poate să-mi dea cineva un răspuns