avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate Ștefan1999

Activitate Ștefan1999

Bună ziua!
Am următoarea problemă tatăl meu a decedat, acesta nu a avut venit, nu a avut nici pensie, a fost întreținut de Mama mea. Menționez că mama trăia în concubinaj cu tatăl meu timp de 30 de ani. Tata are încă un copil din prima căsătorie, mentionez că acesta nu ținut legătura nici cu tata nici cu mine, mai mult, acesta nici la înmormântare nu a venit. In casa în care trăim este intabulat pe bunicii mei, dar acuma fratele meu vrea să-l intabuleze pe tata și vrea sa ne de-a afara din casă, pentru că nu avem de unde să-i plătim partea pentru că mama ii pensionar de boala iar eu am un salariu de 2500 pe care îl primesc in mână. In această privință se poate face ceva, Se poate face uzucapiune pe numele tatălui și a mamei mele?
Încă mai am o problemă cum am menționat tata nu a avut venituri, mama a cumpărat terenuri arabile dar când au fost făcute contractele de vânzare cumpărare aceste au fost făcute pe numele tatălui meu, nu știu ce a gândit mama. Ce se poate face că mama mea să aibă dreptul pe terenuri?
Bună ziua.
Am și eu acțiuni la SIF TRANSILVANIA, moștenite de la bunica mea. Are vreo valoare această acțiune?