avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am și eu acțiuni mostenite la SIF TRANSILVANIA.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am și eu acțiuni mostenite la SIF TRANSILVANIA.

Bună ziua.
Am și eu acțiuni la SIF TRANSILVANIA, moștenite de la bunica mea. Are vreo valoare această acțiune?
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:21, 19 Noiembrie 2024
Prețul la aceasta data este 0.3710 lei acțiunea la Bursa de valori Bucuresti. Informații la bvb.ro
Puteți sa va ridicați și dividendele cuvenite pentru aceste acțiuni (dacă nu le-ati ridicat la timp) doar pe ultimii 3 ani de la ghiseul Bancii Transilvania. Restul le-ati pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni Carmen1234578 Carmen1234578 Părinții mei au 2 certificate de actionari.in 1996 au cumparat 80 de actiuni la societatea Dezrobirea constanta. Mai valoreaza ceva? Le mai putem vinde in ... (vezi toată discuția)
Dividende Tutipurdel1 Tutipurdel1 Cum pot afla dacă pot lua vreun venit după acțiunile ce au fost date în 1990? (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)