Salutare tuturor. Am primit si eu nenumarate scrisoari de acest gen, insa eu am vandut masina, e si scoasa de la fisc, numai ca celui caruia i-am vanduto nu a binevoit sa o inscrie pe numele lui si a vanduto mai departe. Ca raspuns la scrisoare am trimis contractul de vanzare-cumparare si copia de buletin a celui caruia i-am vanduto, politia nu se autosesizeaza avand in vedere ca am primit 4 scrisori de la aceiasi sectie de politie, de la care mai primesc in continuare scrisori recomandate si care primesc acelasi raspuns de la mine! Ce pot face in acest caz sa nu mai primesc aceste recomandate.
Buna ziua.
Am vandut o masina si am facut contract de vanzare-cumparare dupa care am scos-o de la fisc, insa am uitat sa scriu pe talon "instrainat catre...."
masina am vandut-o in 2007. Cumparatorul nu a inregistrat-o la fisc, masina este vanduta in alt judet.
Imi vin acasa scrisori de la politie cu amenzile de radar, am raspuns la scrisori, trimitand contractul de vanzare-cumparare si buletinul cumparatorului in copi. Ce ma deranjeaza este ca circula in continuare cu numerele mele si vin scrisorile tot la mine.
Cum pot rezolva aceasta problema?