avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema auto

Buna ziua.
Am vandut o masina si am facut contract de vanzare-cumparare dupa care am scos-o de la fisc, insa am uitat sa scriu pe talon "instrainat catre...."
masina am vandut-o in 2007. Cumparatorul nu a inregistrat-o la fisc, masina este vanduta in alt judet.
Imi vin acasa scrisori de la politie cu amenzile de radar, am raspuns la scrisori, trimitand contractul de vanzare-cumparare si buletinul cumparatorului in copi. Ce ma deranjeaza este ca circula in continuare cu numerele mele si vin scrisorile tot la mine.
Cum pot rezolva aceasta problema?
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2008
legione, utilizator

Alte discuții în legătură

Am vandut masina si primesc amenzi sanduene sanduene am vandut masina in anul 2007, am facut coontract vanzare-cumparare, am scos o de la sectia financiara urmatori pasii fiind sa o inscrie noul proprietar, ... (vezi toată discuția)
Vanzator autoturism firma, cumparator persoana fizica la a 2-a mana. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, O firma vinde cu acte in regula un auto catre persoana fizica PF1. Se specifica pe spatele talonului, instrainat catre PF1. Firma se scoate din ... (vezi toată discuția)
Acte auto Phantom79 Phantom79 salutare, am vandut un auto am facut un contract de vanzare cumparare tip, am mers cu cumparatorul a scos masina de la administratia financiara si cumparatorul ... (vezi toată discuția)