avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vandut masina si primesc amenzi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut masina si primesc amenzi

am vandut masina in anul 2007, am facut coontract vanzare-cumparare, am scos o de la sectia financiara urmatori pasii fiind sa o inscrie noul proprietar, acesta nu a inscris masina si a vandut o.
Ce nu am facut eu este ca nu am scris pe talon ca am vadut masina catre....... noul prorietar///marea mea greseala!!!!
Acum i mi vin amenzi pe masina respectiva de radar si rovineta ...deci masina nu a fost inscrisa, am dat in judecata trimitand la instanta toate documentele adica..contract vanzare cumparare si radiere sectie financiara.
Instanta a trimis catre COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI SI DRUMURI o cerere privind parerea lor, acestia spun :
-contractul de vanzare cumparare nu este opozabil
-conf. oug 15/2002 obligatia de plata a rovinetei revine proprietarului sau utilizatorului care este mentionat in certificatul de inmatriculare.

Si daca ma puteti indruma unde anume sa merg la politia din Bucuresti sa depun o plangere cv/ nu stiu ce sa rezolve cu inscrierea masinii noul proprietar
nu stiu unde sa fac asta la Udriste sau Pipera si la ce serviciu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 18 Mai 2014
Comunicati oficial la SPR evidenta auto=Udriste va ati instrainat bunul mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism exuser exuser Buna ziua, Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)