am vandut masina in anul 2007, am facut coontract vanzare-cumparare, am scos o de la sectia financiara urmatori pasii fiind sa o inscrie noul proprietar, acesta nu a inscris masina si a vandut o.
Ce nu am facut eu este ca nu am scris pe talon ca am vadut masina catre....... noul prorietar///marea mea greseala!!!!
Acum i mi vin amenzi pe masina respectiva de radar si rovineta ...deci masina nu a fost inscrisa, am dat in judecata trimitand la instanta toate documentele adica..contract vanzare cumparare si radiere sectie financiara.
Instanta a trimis catre COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI SI DRUMURI o cerere privind parerea lor, acestia spun :
-contractul de vanzare cumparare nu este opozabil
-conf. oug 15/2002 obligatia de plata a rovinetei revine proprietarului sau utilizatorului care este mentionat in certificatul de inmatriculare.
Si daca ma puteti indruma unde anume sa merg la politia din Bucuresti sa depun o plangere cv/ nu stiu ce sa rezolve cu inscrierea masinii noul proprietar
nu stiu unde sa fac asta la Udriste sau Pipera si la ce serviciu
Radiere autoturism
exuser
Buna ziua,
Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)